Kotona

Pitkästä hiljaiselosta huolimatta, en ole unohtanut teitä. Viimeisimmät kirjoitukseni ja pitkä tauko puhukoon puolestaan; kevät ja kesä on ollut itsetutkiskelun aikaa, hiljaisuudessa.

Nyt edessä on kuitenkin taas syksy, arki ja uusia tuulia. En voisi valehdella löytäneeni itseäni, se etsintä jatkuu (ehkä läpi elämän), mutta jotain on kuitenkin löytynyt, nimittäin blogille uusi koti.

Haluan kiittää Lilyä siitä, että se tarjosi Kasvukäyrille sen ensimmäinen kotikolon ja paikan, jossa on ollut helppo majailla. Nyt kuitenkin on aika jatkaa matkaa ja astua kynnyksen yli uuteen kotiin.

Teille, jotka olette seuranneet matkaamme näiden vuosien aikana, tervetuloa uuteen kotiin, täällä viihdytän ihan varmasti! <3

Uusimmat päivitykset löytyvät tuttuun tapaan Facebookista ja Twitteristä, myös Bloglovin’in osoite päivitetään tuota pikaa. Kuulumiset reaalina löytyvät edelleen Instagramista, joka on päivittynyt ahkerasti myös blogihiljaisuuden aikana.

kasvukayrilla_kuva.jpg

Jatkossa voit seurata, jopa päivittyvää, blogia täällä:

kasvukayrilla.blogikoti.fi

Tervetuloa!

PUS!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *